savjeti Paula Hollywooda Nema dobrog prhkog tijesta bez čiste pećnice! Uz ove savjete slavnog pekara i slastičara Paula Hollywooda tvoje prhko tijesto neće više nikad puknuti, bit će jako uk… Špajza
za ljubitelje tjestenine Ovo je najsvestraniji oblik tjestenine. I vjerojatno ga već imaš doma Ne moraš imati šest vrsta tjestenine u smočnici. Dovoljan je jedan oblik koji funkcionira u svemu - od lagane šalše do … Špajza
slasni savjeti Trikovi slavnih chefova kako ispeći savršen odrezak Koji odrezak kupiti, kada znati da je gotov, koji umak dodati… Ako si u dilemi ili po prvi put želiš saznati sve tajne … Špajza
TEKUĆE ZLATO Zašto chefovi čuvaju vodu u kojoj se kuhala tjestenina? Od vode u kojoj se kuhala tjestenina napravi odličan umak i savršeno mekani kruh! Špajza
super trikovi Radiš najbolju juhu? Uz ove dodatke bit će još bolja Sve je lakše uz tanjur domaće juhe... S ovim kreativnim dodacima, tvoja će juha postati prava gozba za osjetila Špajza
tips & tricks Uz savjete chefa postani vrhunski amaterski kuhar Slavni chef Mark Moriarty zvijezda je emisije "Kuhar van dužnosti" kanala 24Kitchen, a nedavno je objavio i svoju prvu … Špajza