praktično Kako zamrznuti gljive (i zašto to nismo radili ranije) Gljive su među onim namirnicama koje prebrzo završe u smeću, a to je šteta, i za novčanik i za nepce. Nauči ih pravilno… Špajza
Imamo odgovor! Treba li rižu uvijek ispirati prije kuhanja? Neki je ispiru svaki put, drugi nikad, no što kaže znanost? Ispiranje može utjecati na okus, teksturu, pa čak i sigurno… Špajza
tips & tricks 7 pametnih trikova za rezanje i posluživanje lubenice Otkrij kako izrezati i poslužiti lubenicu bez ljepljivih podova i izgubljenih živaca – i pritom je još više zavoljeti! Špajza
Kuhinjski alati Jesu li silikonski kalupi za pečenje stvarno bolji? Silikonski kalupi za pečenje: što o njima kažu kuhari, a što iskustvo i kada ih (ne) koristiti... Špajza
izravnaj i sačuvaj Je li sigurno istu alu-foliju koristiti više puta? Ima tako tih nekih stvari o kojima ne razmišljate previše. Dok vam netko ne stavi 'bubu u uho'. Jedna od njih je i može… Špajza