novo mjesto Uoči otvorenja u Bekalu na Trešnjevci naveliko testiraju jela i šale se na svoj… Bekal zajedno otvaraju dva vrlo kreativna chefa - Tvrtko Šakota i Marko Turković. Posebnost ovog restorana je u tome št… Najave
novo mjesto Salo postaje nezaobilazna destinacija na Dolcu! Od četvrtka 12. siječnja na adresi Opatovina 13 gosti će moći uživati u vrhunskim slasnim i slatkim zalogajima, popiti … Najave
U centru metropole NAV Restaurant: Ostvarenje sna sjajnog Tvrtka Šakote Nakon što je vrhunski odradio konzultantski dio posla u restoranu Brokenships te malog zatišja pred buru, cijenjeni che… Recenzije
5 vinskih priča Bogata najava i recenzije sjajnih vinskih događaja Studeni i prosinac su idealni mjeseci za kušanje mladih vina, kao i utvrđivanje gradiva sa starijim berbama. U to svrhu… Recenzije
RECENZIJE Restoran Xató: U žiži opasnog susjedstva EatOutZagreb ekipa ušuljala se u nedavno otvoren restoran Tvrtka Šakote, uživala u dobrim tanjurima, a onda im je i sam… Kolumne
Neka kuhanje počne Sjajne kuharice koje možete pronaći u našim knjižarama Od kuharica najpopularnijeg chefa na svijetu, preko domaćih chefova pa sve do neotkrivenih dragulja među debelim, šaren… Špajza
Taco's Burger & Barr Sjajni okusi obje Amerike u centru metropole Nema mnogo mjesta u Zagrebu koja nudi dobre tacose, dok ponuda burgera varira iz mjeseca u mjesec. Je li konačno došlo … Recenzije
Gastro.hr Mundoaka, Zagreb Postalo je već pomalo smiješno za novo mjesto koje se otvori u Zagrebu (a ovo kišno vrijeme očito im pogoduje kao gljiv… Špajza