Ovih sam blagdana pokupila sve što se dalo pokupiti i od svojih i od muževih roditelja i mirna sam cijeli tjedan. Pripremila sam vam par leftover friendly recepata, pa počinjem s najbržim...
Još genijalnih recepata naše kolumnistice Irene potražite na blogu Pregacha, istoimenoj Facebook stranici i Instagram profilu.
Potrebno vam je:
- 1 razvaljano tijesto za pizzu ili svježe lisnato
- 150 g krem sira
- 1 jaje
- Meso i začini po želji
Postupak pripreme:
- Tijesto odmotajte i stavite na papir za pečenje. Rubove presavijete kako nadjev ne bi curio. Tijesto izbockajte vilicom.
- Za nadjev dobro promiješajte sir i jaje, začinite sa soli i paprom po želji. Nadjev izlijte po tijestu i poravnajte.
- Pobacajte šunku, kulen, pršut, salamu ili što ste odlučiti izbaciti iz hladnjaka.
- Pecite na 180 stupnj20ak20ak minuta dok se nadjev ne stisne a rubovi zapeku.
Uživajte!