Najave 13. lipnja 2024.

Anel bez polufinala: "Bilo je puno tvrdoglavih ljudi!"

Hell's Kitchen Hrvatska
Anel Tomašić napustio "Hell's Kitchen"
foto: RTL
Doznali smo imena svih polufinalista, to su Viktor, Lucija, Mauro i Vehid, dok je Anel danas napustio show "Hell's Kitchen"

Show je večeras, nakon burnog servisa i dvoboja s Vehidom, napustio 27-godišnji Anel Tomašić nakon burnog servisa. Tim su poznati svi polufinalisti showa "Hell's Kitchen Hrvatska", a to su Viktor, Lucija, Mauro i Vehid.

"Puno emocija unutra, puno ljubavi, puno tvrdoglavih ljudi kao što sam i ja, pa se ti trebaš uklopiti u to. Nije samo tako lako. Pokušao sam i nastavio sam biti ja, i uvijek sam takav u životu", kazao je Anel prije odlaska iz showa.

"Pao mi je kamen sa srca, ne mogu opisati kako se osjećam", emotivno je pak priznao polufinalist Vehid.

Hell's Kitchen Hrvatska Možda vas zanima... Viktor je prvi polufinalist, chef Gretić jako zadovoljan! Najave

Hell's Kitchen Hrvatska | Author: RTL Hell's Kitchen Hrvatska foto: RTL Hell's Kitchen Hrvatska | Author: RTL Hell's Kitchen Hrvatska foto: RTL Hell's Kitchen Hrvatska | Author: RTL Hell's Kitchen Hrvatska foto: RTL

Kobne knedle

Anel se nije snašao u pripremi knedli, a uz njega (otprije je imao crnu pregaču) nominiran je i Vehid

"Uopće ne znam kakvo će biti stanje u kući ako se Anel vrati. Navijam za pravdu, Anelu je prošlo vrijeme u 'Hell's Kitchenu'", poručila je Lucija, a složili su se i ostali.

U dvoboju protiv chefa Toma Gretića, Vehid i Anel morali su pripremati tajlandski žuti curry od kozica s kokosovim mlijekom.

Hell's Kitchen Hrvatska | Author: RTL Hell's Kitchen Hrvatska foto: RTL Hell's Kitchen Hrvatska | Author: RTL Hell's Kitchen Hrvatska foto: RTL

Zasluženo ispadanje

Nakon kušanja, stigla je konačna odluka – Vehidov curry bio je prerijedak i nedostajala je limeta, Anelov je bio previše ljut, a i korijandera je bilo previše. Ipak, kad se zbroje pogreške, show je danas zaslužio napustiti Anel.

Četvero polufinalista već sutra od 21.15 sati očekuju novi izazovi i najveći ulog do sada jer samo dvoje odlazi u veliko finale! Nova epizoda showa "Hell's Kitchen" dostupna je i 24 sata prije emitiranja na televiziji na streaming platformi Voyo.

Hell's Kitchen Hrvatska | Author: RTL Hell's Kitchen Hrvatska foto: RTL Hell's Kitchen Možda vas zanima... Lucija u suzama: "U sebi vidim najviše grešaka!" Najave Hell's Kitchen Možda vas zanima... Domagoj napustio Hell's Kitchen, znamo tko je u Top 5 Špajza

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.