Najave 30. prosinca 2016.

Blagdanska čarolija neodoljive Činkice!

foto: Ivan Dabac
gastro postao gastro.24sata.hr
Popularna palačinkarnica oduševljava svojom čarobnom ponudom za najljepše doba godine

Duga povijest deserta koji svojom recepturom osvaja srca još od antičkog doba, omogućila je palačinkama da postanu i ostanu omiljena poslastica svake obitelji. Popularna 'Činkica' nastavila je pisati povijest svojim ukusnim, mekanim i neodoljivim činkicama, koje su je lansirale među jedne od najboljih palančinkarnica u Zagrebu. Bezbroj neodoljivih dodataka koji se mogu nadodati u mnogima najdraži desert - poput Nutelle, keksa, voća, bombona, raznih preljeva i čokoladica - idealna su pozivnica da uz simpatično i uvijek nasmijano osoblje napravite vlastitu, maštovitu kombinaciju koja će osvojiti vaše nepce.

 | Author: Ivan Dabac foto: Ivan Dabac

Najljepše doba godine koje upravo traje poslužilo je kao inspiracija za čarobno uređenje 'Činkice' koje svojom toplinom, božićnim lampicama i ukrasima pruža svakom gostu opuštenu atmosferu za uživanje s najdražim osobama i to na čak dvije adrese: Špansko – trg Ivana Kukuljevića 7 te u Dubravi – Avenija Dubrava 37

 | Author: Ivan Dabac foto: Ivan Dabac

Mladi i perspektivni vlasnici Sandi Hadžić, Petar Jerković i Mario Gavrić stvorili su malo, slatko carstvo u kojem vlada smijeh, ljubav i zajedništvo i na to su izrazito ponosni. Ideja im naravno ne nedostaje, tako 'Činkica' u svojoj ponudi nudi vrhunsku Lavazza kavu i besplatne kroasane svako jutro u kojima možete uživati uz najdraže dnevne novine ili časopise. Uskoro više neće biti isprike ni za preskočeni doručak, jer u 'Činkicu' dolaze ukusne pohane palačinke, tost i jaja za savršen početak dana.

 | Author: Ivan Dabac foto: Ivan Dabac

Adventsko doba idealno je za odmak od užurbane svakodnevice i uživanje u krugu najdražih. Neka 'Činkica' postane savršeno utočište za druženje, opuštanje i uživanje u slasnim zalogajima.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.