Najave 04. ožujka 2019.

Brenner - još jedno zagrebačko mjesto s odličnim grillom

foto: Brenner grill
gastro postao gastro.24sata.hr
Brenner Grill & Restaurant smješten je na Zagrebačkoj cesti 194, a interijer ovog prostora namijenjen je cijeloj obitelji ili pak prijateljskim druženjima.

Nova gastro destinacija vrlo brzo postat će nam omiljeno odredište. Novi život stare zagorske hiže i stoljetne tradicije pretvara se u gastro bajku koju ćemo zavoljeti na prvu. 

 

Možda vas zanima... Brenner: Nova meka ljubitelja vrhunskog mesa Recenzije

 

Materijali koji su korišteni u uređenju ovog toplog mjesta, koje se prostire na 200m2 unutarnjeg prostora te terase od 400m2, su drvo, kamen i metal. Zanimljivo je da je velika većina drvene konstrukcije koja je korištena u uređenju iz stare zagorske hiže koja je morala biti razmontirana.

 

 | Author: Brenner grill foto: Brenner grill

 | Author: Brenner grill foto: Brenner grill  | Author: Brenner grill foto: Brenner grill

Duh davnih zabava, recepata naših baka, druženja i pjesme osjeća se u ovom novom prostoru. Meni je sastavljen od najboljih recepata kad su roštilj i domaća hrana u pitanju.

Chef Tomo Čizmić godinama je bio zadužen za kuhinju restorana Lido, a u novom Brenneru spaja tradiciju i elemente najnovijih svjetskih trendova. Porijeklo namirnica ovdje je u prvom planu, pa je tako velika većina iz okolnih OPG-ova.

Povodom druženja smo njihove sad već poznate ćevape, ražnjiće i rebarca koja su nas u potpunosti osvojila. Uz mesne delicije svakako preporučujemo i divan pečeni mladi krumpir te jednostavno, ali bogatu i zasitnu salatu. Za desert u Brenneru možete isprobati sjajan lava kolač te štrudlu od jabuka uz koje dolazi i sladoled od vanilije.

Detalji poput velikih lustera ili mentalnih konstrukcija ovom prostoru daju dodatni šarm. Dnevni ritam koji obiluje ponudom domaćih jela, za čas se pretvara u večer ispunjenu vrhunskim delicijama koje nas u spoju s glazbenim sadržajima vode na jedno nezaboravno putovanje. Zanimljiv dio ovog novog prostora su i velika terasa te dječje igralište koja će nas okupljati u nadolazećim proljetnim i ljetnim danima.

 | Author: Brenner grill foto: Brenner grill

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.