Najave 08. ožujka 2024.

Chefovi Medak i Galvagno kuhaju Neobičnu večeru

Marin Medak i Dino Galvagno
Marin Medak i Dino Galvagno foto: Press
gastro postao gastro.24sata.hr
Neobična večera chefova Marina Medaka i Dina Galvagna održat će se u RougeMarin Bistrou 14. ožujka s početkom u 20 sati. Tema večere su invazivne vrste i održivost

Početkom ove godine ostvarili su sjajnu suradnju na večeri s autohtonim ličkim namirnicama u kojoj smo beskrajno uživali, a već pripremaju novo događanje, s malo drugačijom ponudom hrane, ali jednako autentično i slasno.

Naime, 14. ožujka s početkom u 20 sati u RougeMarin Bistrou će se održati Neobična večera, rezultat ludih ideja koje imaju dva omiljena chefa Marin Medak i Dino Galvagno, koji posljednjih godina živi u lici gdje uzgaja povrće, pravi razne proizvode i smišlja genijalne specijalitete od tamošnjih namirnica.

 

Dino Galvagno u Rougemarinu Možda vas zanima... Chef Dino Galvagno od jedne svinje skuhao sjajnu večeru Recenzije

 

Tema Neobične večere su invazivne vrste

Na jelovniku će se naći jela od neobičnih namirnica kao što su plavi rak i vepar. Naime, tema ove večere su invazivne vrste i održivost.  Chefovi su napravili pakleni plan da jela spravljaju isključivo od domaćih, autohtonih namirnica iz Like gdje živi Galvagno i Neretve odakle dolazi chef Marin Medak. 

Večera stoji 72 eura po osobi , a mjesto se može rezervirati putem e-mail adrese info@rougemarin.hr.

 

Dino Galvagno u Rougemarinu | Author: Bojan Haron Markičević Dino Galvagno u RougeMarinovoj kuhinji foto: Bojan Haron Markičević

 

Dino Galvagno u Rougemarinu Možda vas zanima... Dino Galvagno priprema večeru u srcu Like Najave

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.