Početkom ove godine ostvarili su sjajnu suradnju na večeri s autohtonim ličkim namirnicama u kojoj smo beskrajno uživali, a već pripremaju novo događanje, s malo drugačijom ponudom hrane, ali jednako autentično i slasno.
Naime, 14. ožujka s početkom u 20 sati u RougeMarin Bistrou će se održati Neobična večera, rezultat ludih ideja koje imaju dva omiljena chefa Marin Medak i Dino Galvagno, koji posljednjih godina živi u lici gdje uzgaja povrće, pravi razne proizvode i smišlja genijalne specijalitete od tamošnjih namirnica.
Tema Neobične večere su invazivne vrste
Na jelovniku će se naći jela od neobičnih namirnica kao što su plavi rak i vepar. Naime, tema ove večere su invazivne vrste i održivost. Chefovi su napravili pakleni plan da jela spravljaju isključivo od domaćih, autohtonih namirnica iz Like gdje živi Galvagno i Neretve odakle dolazi chef Marin Medak.
Večera stoji 72 eura po osobi , a mjesto se može rezervirati putem e-mail adrese info@rougemarin.hr.