Najave 27. ožujka 2020.

Evo kaj Nered kuha ovih dana

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Nova epizoda kulinarskog showa „Kaj se kuha“ vrti se oko kraljevskog komada mesa i recepta jednog od najpoznatijih chefova na svijetu...

U trećoj epizodi showa „Kaj se kuha“ Marko Lasić Nered dobio je vrhunski nož i podjednako dobar komad mesa. Zbog toga nije imao izbora; morao se uhvatiti u koštac s receptom Gordona Ramsayja za Beef Wellington! 

„Ramsayja volim jer je cool lik. Izgleda kao dečko iz kvarta, čini se jednostavan i bez dlake na jeziku... Dere se, psuje a s druge strane vrhunski je profesionalac u svom poslu. Baš kao ja (haha). Postao je televizijska zvijezda, vlasnik je YouTube kanala i nekoliko prestižnih Michelinovih zvjezdica. Čovjek je čudo. Respect”, kazao je Nered.

 | Author: Promo foto: Promo

A osim poštovanja prema Ramsayju, potrebne opreme i namirnica, u jednadžbi za uspjeh je bitna karika i potrebno vrijeme za pripremu. Na (ne)sreću, ovih dana i Nered dane provodi kod kuće - fokusiran na kulinarske eksperimente. Upravo je zato svoj Beef Wellington, britanski klasik s biftekom i lisnatim tijestom, uspio i posebno dekorirati. Pogledaj u videu kako je prošlo!

 

Ne propusti pogledati i prethodne dvije epizode kulinarskog showa "Kaj se kuha?". U prvoj je Nered ugostio Katicu, svoju kolegicu iz showa "Tri, dva, jedan - kuhaj"!, a u drugom je žabama i jeguljama nahranio Ninu Badrić. 

 

Možda vas zanima... Nered je Ninu Badrić iznenadio jeguljama i žabama Najave Možda vas zanima... Marko Lasić Nered otkriva "Kaj se kuha?" Špajza

 

Zaprati Instagram i Facebook profil "Kaj se kuha?" i uvijek budi u toku!

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.