Najave 31. svibnja 2024.

Matija Pavlic pridružuje se restoranu 7 Seas u Njivicama

Matija Pavlic
Chef Matija Pavlic
foto: Press
Uoči početka ljetne sezone, domaću gastro scenu obilježio je još jedan transfer. Chef Matija Pavlic postao je, naime, vrijedan član tima restorana 7 Seas u Njivicama

Novo ime u zaista impresivnoj postavi Aminessovih chefova je Matija Pavlic, koji je svoje iskustvo gradio u The Ledburyju, londonskom restoranu s tri Michelinove zvjezdice, kao i restoranima City Social London i 360 Dubrovnik, s po jednom zvjezdicom. U njegov portfelj ulaze i 3 vrhunska zagrebačka restorana - ManO, Pod Zidom i Barbieri’s.

 | Author: Gordan Svilar 7 Seas u Njivicama foto: Gordan Svilar

  7 Seas Restaurant & Bar Možda vas zanima... Savršena večera uz more s potpisom Matije Bogdana Recenzije

Desna ruka imenjaku Matiji Bogdanu

Matija će se pridružiti Aminess timu u 7 Seas Restaurant & Bar u Njivicama, gdje će biti voditelj kuhinje i “desna ruka” svojem imenjaku i dugogodišnjem prijatelju, Matiji Bogdanu.

Zajedno su radili već u raznim restoranima i postali provjereni tim, a sad ponovno okupljeni pod Aminess brendom nastavljaju svoju suradnju i zajedničku izradu nezaboravnih gourmet iskustava za sve posjetitelje 7 Seas restorana.

Matija Pavlic | Author: Press Chef Matija Pavlic foto: Press

Prilika za nešto novo i drugačije

“Nakon rada u raznim restoranima, veseli me prilika okušati se u malo drugačijem okruženju poput ovoga. Posebno mi je drago što se jedna turistička kompanija ovoliko trudi oko svoje gourmet ponude i okuplja tako snažan tim chefova koji kreiraju posebna iskustva izvan high end restorana", zaključio je Matija Pavlic.

Ovim vrijednim dodatkom vrhunski tim Aminess chefova postaje još snažniji. U proteklih nekoliko godina pokrenute su suradnje s Davidom Skokom, Hrvojem Zirojevićem, Matijom Bogdanom i Melkiorom Bašićem, koji pomažu u oblikovanju jelovnika u Aminess objektima i putem projekta Aminess Gourmet Lab dijele svoja znanja s osobljem u gourmet sektoru.

Aminess Wine & Gourmet nights Možda vas zanima... Jedinstveno iskustvo: Slavni chefovi kuhali u Novigradu Špajza Chef Melkior Bašić Možda vas zanima... Novi transfer: Chef Melkior Bašić prešao u Aminess! Najave

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.