Najave 17. svibnja 2018.

Otkrivamo što sve finog donosi 16. Tabor Film Festival

foto: Lidija Lončarić
gastro postao gastro.24sata.hr
Na press konferenciji povodom 16. izdanja Tabor Film Festivala održanoj u Termama Tuhelj najavljeni su novi sadržaji. Pips, Chips & Videoclips, Zoran Predin i Svemirko najnovija su imena dodana bogatom glazbenom lineupu, a po prvi put će u sklopu Festivala biti održana i kazališna predstava „Hoerspiel“.

Festivalske ulaznice mogu se kupiti po cijeni od 195 kuna još samo do 23. svibnja nakon čega će cijena biti 225 kuna do početka festivala. U cijenu ulaznice uključen je i kamp za koji je obavezno rezervirati mjesto na kamp.tff@gmail.com.

 

 | Author: Lidija Lončarić foto: Lidija Lončarić

 

U sklopu popratnih filmskih sadržaja i ove godine bit će Sound & Vision program koji spaja film i glazbu izvođenu uživo. Za ovaj koncertno-filmski program odabran je audiovizualni projekt ''Spiritual Market'' glazbenika Vedrana Ružića i njegovog sastava uz projekciju filma koji kao autori potpisuju John Kardum, Ira Tomić i Vedran Ružić.

U ovom slučaju film je nastao inspiriran glazbom tj. prvo je nastala glazba po kojoj je snimljen film. U sklopu programa Zagorski specijal prikazat će se film Dvorac koji je snimljen za vrijeme četvrtog Tabor Film Festivala prije 12 godina u sklopu maratona kratkog filma. U ovogodišnjim retrospektivama posjetitelji će moći uživati u filmovima splitskog redatelja Borisa Poljaka i mladog beogradskog redatelja Stefana Ivančiča.

 

 | Author: Promo foto: Promo

 | Author: Promo foto: Promo

 

Pivovara Medvedgrad novi je partner festivala koji će predstaviti Korner Pivnica Medvedgrad pod geslom „Stvaraj lijepe priče“. Tamo će se održati brojne zanimljivosti, između ostalog i predavanje motivacijskog govornika Paula O'Gradya „Croatia: Daring to believe“, a ostali sadržaj bit će objavljen uskoro.

 

 | Author: Lidija Lončarić foto: Lidija Lončarić

 

Za site i zadovoljne osmijehe veselih festivalaca pobrinut će se Grešne Gorice s finim lokalnim zalogajima.

Tabor Film Festival imat će ove godine i zavidan broj tzv. warm upova. Srijeda je bila rezervirana za Vintage Industrial Baru gdje su koncert održali ukrajinski stoneri Stoned Jesus uz švedski bend Atlas, a veliki party sprema se i u subotu u Havana Baru u Krapinskim
Toplicama. Tri hrvatska redatelja bit će predstavljena u Ljubljani u sklopu događaja „Hrupni dnevi“ na terasi kluba Gala Hala koju TFF organizira u suradnji s MENT Festivalom.

Karte za Tabor Film Festival možete kupiti na ovim mjestima:

  • Dirty Old Shop, Zagreb
  • Krčma Polanović, Zabok
  • Grešna gorica, Desinić
  • Mala Ramona, Krapina
  • Havana Club, Krapinske Toplice
  • Entrio

Više informacija potražite na službenoj stranici događaja, služebenoj stranici Tabor FIlm Festivala, Instagram profilu i službenoj web stranici. Želite li pak vidjeti kako se ekipa na festivalu zabavljala prošle godine, svakako pogledajte Aftermovie Tabor Film Festivala 2017. godine.

Vidimo se!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.