gastro postao
Put oko svijeta nikad nije bio lakši. Okusite okuse svjetske kuhinje uz radionice Centra za kulturu prehrane, naučite nove tehnike ili utvrdite stare.
Centar za kulturu prehrane u ožujku vam donosi sjajne radionice. Od male škole slastičarstva, japanske kuhinje, preko male vinske škole do radionice super hrane i zelenih sokova. Za svakog ponešto! Odlučite se za onu koja upravo vama najbolje odgovara pa usvojite nova ili utvrdite već postojeća znanja na najukusniji mogući način.
Radionice u ožujku
- 02.03. Mala škola slastičarstva – 7/10: LISNATA TIJESTA
- 07.03. Put oko svijeta kroz kuhinju: JAPAN
- 09.03. Škola kuhanja 5/6: RIBA & PLODOVI MORA
- 11.03. Škola slastičarstva! JEDNODNEVNI intenzivni tečaj
- 12.03. Škola kuhanja! JEDNODNEVNI intenzivni tečaj
- 13.03. Mala VINSKA Škola
- 14.03. Put oko svijeta kroz kuhinju: ŠPANJOLSKA
- 15.03. Ciklus Mesne delicije: 1/3 SVINJETINA
- 16.03. Slastičarski svijet: ITALIJA
- 20.03. Canelloni & Variva! Slasna kuhinja by Miranda
- 21.03. Put oko svijeta kroz kuhinju: LIBANON
- 23.03. Škola VEGE kuhinje: INDIJA
- 24.-26.03. Vinski tečaj – Wine and Spirits Education Trust / Level 2
- 28.03. Put oko svijeta kroz kuhinju: FRANCUSKA
- 30.03. SUPER Food & ZELENI Sokovi
Dodatne detalje o pojedinim radionicama pronađite na Facebook stranici Centra za kulturu prehrane.