Najave 09. siječnja 2024.

Slavna Ana Roš ponovno kuha u Zagrebu!

Ana Roš Stojan
Ana Roš Stojan foto: Instagram @hisafranko
gastro postao gastro.24sata.hr
Chefica Ana Roš u restoran ManO2 dovodi tim svog novog ljubljanskog restorana JAZ, a kuhat će s domaćinom Hrvoje Kroflinom

Idući tjedan, u četvrtak 18. siječnja, u Zagrebu će ponovno, zajedno sa svojim timom, gostovati slavna slovenska chefica Ana Roš Stojan. Ana će po treći put u posljednje 2 godine kuhati u restoranu ManO2 s tamošnjim chefom i suvlasnikom Hrvoje Kroflinom.

Odlična je to vijest za ljubitelje visoke gastronomije, jer svi dobro znaju kako je chefica Ana Roš Stojan prošle godine proglašena trećim najboljim chefom na svijetu, dok je njezin restoran Hiša Franko u Kobaridu prošle godine zaradio 3 Michelinove zvjezdice.

 

Hiša Franko, Ana Roš Možda vas zanima... Hiša Franko Ane Roš osvojila treću Michelinovu zvjezdicu! Najave

 

Ovaj put Ana dolazi s timom svog restorana JAZ koji je prošle godine otvorila u centru Ljubljane u sklopu novog boutique hotela As. U restoranu koji donosi koncept modernog bistroa Ana donosi jednostavniju, modernu kuhinju otvorenu za sve, a jedan od hitova na meniju pokazala se neodoljiva pašta Ana.

"Ana će uz prisustvo svog kuharskog tima predstaviti posljednji koncept, nedavno otvoreni restoran JAZ u Ljubljani. Chefovi Ana Roš i Hrvoje Kroflin pripremit će za vas 6 sljedova koji će biti sljubljeni s vrhunskim vinima. Cijena večere je 175 eura", poručuju na društvenim mrežama iz restorana ManO2 te dodaju da se rezervacije rade putem telefona, pozivom na broj 091 4669 432.

 

 

Ana Roš Možda vas zanima... Gastro magija slavne Ane Roš u porečkom Spinnakeru Špajza Cruffin iz Pekarne Ana Možda vas zanima... Štrudla od jabuka kao inspiracija za novu slasticu Špajza

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.