Kroz večeru koja sljubljuje vrhunska Meneghetti vina i neodoljive gastro delicije, vodi vas troje iskusnih chefova kuhinje: chefovi Meneghettija Danijela Pifar i Bojan Vuković, te chef restorana Balon Zlatko Vukelić.
Uoči otvaranja nove sezone Stancije Meneghetti upustite se u gastro avanturu koja će započeti u Balonu, 23. veljace (četvrtak) u 20 sati.
VEČER MENEGHETTI VINA
Amuse bouche
2015 ROSE KUĆA GLAVIĆ MAGNUM
Carpaccio od jadranske St. Jacques kapice s morskom pjenicom
2015 MENEGHETTI MALVAZIJA
Juha od mušula s hladnom pjenom od pomidorina servirana u čaši za martini
2015 SYRAH KUĆA GLAVIĆ
Ravioli punjeni svježim kozjim sirom na kremi od cikle
2012 MENEGHETTI WHITE MAGNUM
Sous vide teleći obrazi na umaku od shallota, garnirani pireom od krumpira i mladog kravljeg sira
2008 MENEGHETTI RED METHUSALEM
Bijeli sponge cake na umaku od prženih badema garniran s malinama
2014 MENEGHETTI CLASSIC
UKUPNA CIJENA po osobi: 475 kn
Rezervacije: voditelj restorana Alen Latinovic; Tel.: 01/6040 918, Mob.: 091/6655 433, i na ovaj e-mail!