Najave 14. travnja 2025.

Unikatne slastice Marine Levak pravi su hit!

bisou bisou patisserie
Bisou Bisou Pâtisserie
foto: JOSIP MATIC REAL GRUPA
Bisou Bisou Pâtisserie slastičarnicu pokrenula je mlada pastry chefica Marina Levak, a njezine slastice svakog dana oduševljavaju sve više sladokusaca

Prošli tjedan, u prostoru zagrebačkog WESPA Lounge & Piano Bara predstavljen je novi slatki projekt Bisou Bisou Pâtisserie, pod vodstvom pastry chefice Marine Levak i suvlasnika Višeslava Prosolija i Kate Leutar Prosoli. Marinine slastice odlikuju se vrhunskom kvalitetom, a nastaju iz velike ljubavi prema, unikatne su i prodaju se po pristupačnim cijenama.

Iza čarobnih zalogaja stoji Marina Levak, mlada i talentirana pastry chefica s diplomom prestižne francuske škole kulinarstva i slastičarstva École Ducasse. Marina je napravila ono o čemu mnogi sanjaju, a rijetki se usude – preselila se iz pitoresknog zagorskog gradića Lobora u Zagreb, dala otkaz, otišla u Lyon zahvaljujući prestižnoj stipendiji, te se vratila s diplomom i odlučnošću da počne graditi vlastito slatko carstvo.

bisou bisou patisserie | Author: JOSIP MATIC
REAL GRUPA Bisou Bisou Pâtisserie foto: JOSIP MATIC REAL GRUPA

Marinini kolači i torte dostupni su isključivo putem narudžbe

"Slastičarstvo se odlučilo za mene. Nisam oduvijek znala čime se želim baviti, to mi je došlo tek krajem srednje škole, ali sam znala da što god radila, želim dati najbolje od sebe.

Po povratku u Zagreb, shvatila sam da želim imati nešto svoje i stvarati slastice po svojim pravilima. Tako sam krajem 2023. godine, nakon dugog planiranja, pokrenula Bisou Bisou. Trenutačno još nemam fizičku slastičarnicu, već radim iz hladnog pogona.

Moji kolači i torte zasad su dostupni isključivo putem online i telefonskih narudžbi, uz dostavu unutar Zagreba ili osobno preuzimanje. No i tako su već stekli vjerne obožavatelje, kojih je svakim danom sve više", otkriva Marina, koja posljednjih dana ima pune ruke posla s uskrsnim narudžbama, kao i onima za obiteljske proslave poput krstitki, krizmi i vjenčanja, te raznih poslovnih evenata, čija je sezona upravo počela.

Od čokoladnih macaronsa, preko torti do kremastih i prhkih kolača

"Bisou Biosu ponuda je široka: od nježnih macaronsa s okusom čokolade, jagode i limuna u pastelnim bojama, do najfinijih torti i najslađih kremastih i prhkih kolačića. Za one koji žele još više, u uskrsnoj ponudi nudimo i dva prigodna boxa – Spring Box i uskrsno izdanje Unique Boxa.

U njima vas čekaju mille feuille, profinjeni choux s lješnjakom i karamelom, ekleri od borovnice te kolači u obliku mini torti s neodoljivim kombinacijama bijele čokolade, borovnice, vanilije, kokosa i maline. Narudžbe za Uskrs primamo do 14. travnja", kaže Marina koja u izradi svojih slatkih remek-djela najviše voli minimalizam.

bisou bisou patisserie | Author: JOSIP MATIC
REAL GRUPA Bisou Bisou Pâtisserie foto: JOSIP MATIC REAL GRUPA bisou bisou patisserie | Author: JOSIP MATIC
REAL GRUPA Bisou Bisou Pâtisserie foto: JOSIP MATIC REAL GRUPA

Kvalitetni sastojci, ručna izrada

"Moje slastice su ručno izrađene od najkvalitetnijih domaćih sastojaka. Posvećujem pažnju svakom detalju – čak i natpise na slasticama radim sama, zbog čega sam završila i tečaj kaligrafije. Važno je samo da narudžbe dođu na vrijeme, jer čaroliji treba vremena da se ispeče", zaključuje Marina.

Uz slastice su na predstavljanju posluženi posebno osmišljeni kokteli na bazi vrhunskog domaćeg Artisan gina, koji je prepoznat i na svjetskoj sceni. Riječ je o hrvatskom craft ginu, poznatom po visokokvalitetnim sastojcima i preciznoj izradi, koji se izvrsno uklopio u ovu priču.

Cijelu Bisou Bisou ponudu moguće je pogledati na njihovoj web stranici, a svoju dnevnu dozu slatkog zadovoljstva potražite na Bisou Bisou Instagram profilu jer jedan poljubac nikad nije dovoljan.

bisou bisou patisserie | Author: JOSIP MATIC
REAL GRUPA Bisou Bisou Pâtisserie foto: JOSIP MATIC REAL GRUPA bisou bisou patisserie | Author: JOSIP MATIC
REAL GRUPA Bisou Bisou Patisserie foto: JOSIP MATIC REAL GRUPA

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.