Najave 14. svibnja 2018.

Varaždin gori: Burgers & Barbells Vol.II

Hamburger
Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Zadovoljstvo nam je najaviti najfiniji i najjači party u Varaždinu s najboljim majstorima iz Hrvatske, ali i cijele regije!

Burgers and Barbells v0.2 

Početkom sljedećeg mjeseca, 1., 2. i 3. lipnja u Tts Sport Centar Varaždin (u sklopu kojeg se nalazi i Maraschino Craft bar) održat će se 5. Varaždin Throwdown, veliko međunarodno natjecanje u Crossfitu, a paralelno se odvija i 2. Maraschino BurgerFest koji je od ove godine također međunarodan, a na kojem su glavne zvijezde najfiniji burgeri iz čak 3 zemlje.

 

Burgeri | Author: Thinkstock Thinkstock
"Cilj ovog BurgerFesta nije kvantiteta već kvaliteta, odnosno htjeli bismo Varaždincima i njihovim gostima iz Hrvatske pokazati kako izgledaju pravi, kvalitetni burgeri koje pripremaju najbolji burger barovi u regiji." rekli su organizatori. 

Ovogodišnji izlagači su Central Park Čakovec i Stari Hrast iz Čakovca, Reshetka by Đurina Hiža, Toster Bar iz Novog Sada, Jack & Joe Steak and Burger Club iz Maribora i Submarine Burger iz Zagreba.

 

Rebarca iliti rebrica Možda vas zanima... OPG iz hedonističkih snova: Đurina hiža, Varaždinske Toplice Špajza Yellow Submarine Burger Možda vas zanima... Yellow Submarine Burger, Zagreb Špajza"Uz odličnu klopicu i atraktivan sport svakako ide i odlična glazba. Zato smo za sve posjetitelje pripremili smo cjelodnevni zabavni program. Tijekom sva tri dana za glazbu će se brinuti DJ, a u petak uvečer nam gostuje poznati DJ Mario Kovac sa svojim odličnim setom. U subotu već u 9.00 ujutro nas očekuje svečano otvaranje CrossFit natjecanja – Varaždin Throwdown 2018, nakon otvaranja DJ, a uvečer Live svirka izvrsnog zagrebačkog cover benda 4head." dovršili su Varaždinci.

 

Hamburger Možda vas zanima... Krvavi vinski hamburger - pogledajte daleko najluđe jelo ove Noći vještica Recenzije

 

Potpuno oduševljeni izborom gostiju, nadamo se da ćemo se sresti u Varaždinu, dobar vam tek!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.