Recenzije 15. svibnja 2019.

Le Petit Chef u Baltazaru: 3D animacija za potpuno novi način uživanja u hrani!

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
U zagrebačkom restoranu Baltazar, prvi put u Hrvatskoj, predstavljena je 3D animacija Le Petit Chef. Riječ je o posebnom doživljaju objedovanja u kojem za vas najprije kuha mali 3D chef, a zatim isto takvo jelo dolazi na stol.

Le Petit Chef je visok 58 mm i službeno je najmanji chef na svijetu. Radi u najprestižnijim restoranima svijeta pa ga tako možete pronaći u Kini, Dubaiju, Rusiji, Japanu, Koreji, Francuskoj i Španjolskoj, a od danas i u kultnom zagrebačkom restoranu Baltazar. 

Riječ je o inovativnom i potpuno novom konceptu restorana koji se bazira na gledanju animacije prije dolaska hrane na stol. Animacija koristi najsuvremeniju vizualnu 3D tehnologiju i efikasno pričanje priča kroz okuse, prizore i zvukove. 

 

 | Author: Gastro.hr foto: Gastro.hr

Bili smo u Baltazaru i prvi isprobali kako cijela stvar funkcionira. Zabavno je i simpatično, posebice zbog činjenice da Le Petit Chef gotovo ni jedno jelo ne uspije završiti uspješno, no ekipa iz kuhinje restorana Baltazar na savršen ga način spašava. Zanimljivo je i to što ekipa iz kuhinje Baltazara upravo u detalj uspijeva rekreirati tanjure Le Petit Chefa pa tako, kada projekcija završava, pred vas dolazi jelo potpuno identično onom iz 3D filmića. 

Isprobali smo orijentalnu zapečenu rižu sa šafranom, odrezak s povrćem i sladoled po receptu Le Petit Chefa. Ekipa iz kuhinje restorana Baltazar okuse je prilagodila domaćem nepcu, no jela i dalje izgledaju baš poput onih iz animacije.

“Le Petit Chef nas je oduševio svojom duhovitošću i vrhunskom tehnologijom. Sigurni smo da će ovaj koncept naći poklonike među ljubiteljima tehnoloških inovacija kao i među najmlađom populacijom”, rekla nam je Tamara Čimbur iz Baltazara.

 

 | Author: Gastro.hr foto: Gastro.hr

Želite li doživjeti ovo simpatično iskustvo, u Baltazaru trenutno možete isprobati mesni Le Petit Chef menu od tri slijeda, a uskoro će, najavili su nam, ponudu proširiti i ribljom varijantom menija. Više informacija i rezervacije možete ostvariti na službenoj stranici restorana Baltazar.

 | Author: Promo foto: Promo

 | Author: Gastro.hr foto: Gastro.hr

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.