Recenzije 12. svibnja 2017.

Prijavite se za recenziju maslaca sa začinskim biljem!

foto: MEGGLE
gastro postao gastro.24sata.hr
Ako ste se pitali kako od običnog komada mesa bez puno muke napraviti pravu, sočnu mesnu finesu koja ostavlja dojam na sva vaša osjetila, za vas imamo upravo savršenog saveznika - Meggle maslac sa začinskim biljem

Meggle maslac sa začinskim biljem odlikuju fina kremasta tekstura te prepoznatljiva aromatičnost koju mu daju birani začini i začinsko bilje, osmišljena kako bi vaše zalogaje obogatila punoćom okusa. U potpunosti je prirodan i ne sadrži pojačivače okusa niti konzervanse.

Njegova primjena nije ograničena samo na meso, već je idealan dodatak i uz krumpir, povrće, tjesteninu i druge specijalitete, jednako za pečena, kao i kuhana jela.

Prijavite se za recenziju i možda baš vi osvojite Meggle paket!

Sve što trebate jest odgovoriti na postavljena pitanja, u kućice upisati svoje točne podatke i čekati naše povratne informacije. Ukoliko budete odabrani za recenziju, od nas vam stiže Meggle maslac koji trebate upotrijebiti i javiti nam svoje dojmove do datuma za ispunjavanje recenzije, te tako osvojiti Meggle poklon paket. 

Ukupno dijelimo 5 poklon paketa. Prijave traju do 24.5.2017.

Fill out my online form.
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.