Recenzije 04. kolovoza 2023.

Održavajte svoju hranu svježom uz Side by side hladnjake

foto: Gorenje
gastro postao gastro.24sata.hr
Side by side hladnjaci ultimativni su izbor za sve koji žele praktičan i učinkovit način očuvanja svježine svoje hrane.

Side by side hladnjaci predstavljaju lako dostupno i dobro organizirano skladište za sve namirnice. Zbog većeg volumena osiguravaju manje odlazaka u kupnju i čak pomažu u smanjenju bacanja hrane zahvaljujući boljem pregledu namirnica u vaše hladnjaku. Mnogi Side by side hladnjaci dolaze s dodatnim značajkama kao što su dozatori vode i leda, kontrola temperature i digitalni zasloni, što ih čini praktičnim i modernim izborom za svaku kuhinju.

 | Author: Gorenje foto: Gorenje

Prednosti Side by side hladnjaka

Side by side hladnjaci izvrstan su izbor za korisnike koji traže moderan dizajn i moćnu tehnologiju za očuvanje svježine hrane. Zbog svoje veće zapremine, nude više prostora za hlađenje i lako dostupno, dobro organizirano skladištenje hrane i pića. S većim hladnjakom uštedjet ćete vrijeme na čestim odlascima u trgovinu i ujedno spriječiti bacanje hrane uz jasan pregled namirnica. Tako ćete uvijek znati što je na zalihama, a što prvo treba potrošiti.

 | Author: Gorenje foto: Gorenje

Nikada više ne odleđujte svoj zamrzivač

Gorenje Side by Side hladnjaci opremljeni su s nekoliko izvanrednih značajki. Svi rashladni uređaji proizvedeni u Valjevu, opremljeni su funkcijom NoFrost Plus koja se nalazi u odjeljku zamrzivača. Ova funkcija sprječava nakupljanje leda i inja, što znači da nećete morati odmrzavati unutrašnjost zamrzivača, a njegov se kapacitet može učinkovitije koristiti jel nema leda. Paketi ili komadi smrznute hrane neće se lijepiti jedni za druge, čime će odjeljak zamrzivača biti čist i uredan.

 | Author: Gorenje foto: Gorenje

Pronađite pravi Gorenje hladnjak za vas