Recepti 03. listopada 2014.

Bakalar s crvenim grahom

gastro postao gastro.24sata.hr
Kuhani grah i bakalar pomiješajte s maslinovim uljem, octom i začinima te poslužite kao hladnu salatu

Vrijeme pripreme: do 15 min

Broj porcija: 2

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 1106

Potrebno vam je

  • 100 ml ulje maslinovo
  • 300 g grah,crveni
  • 1 kom luk ,crveni
  • 2 režanj češnjak
  • 30 ml vinski ocat
  • svježe mljeveni papar
  • sol
  • 400 g bakalar

Priprema

  1. Pomiješajte skuhani crveni grah ili grah iz konzerve te sitno nasjeckan i očišćen svježi bakalar. Sitno nasjeckajte luk i češnjak te dodajte u zdjelu s grahom i bakalarom.
  2. Posolite i popaprite pa začinite octom i maslinovim uljem. Sve dobro promiješajte i stavite u hladnjak da se ohladi.

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.