gastro postao
                                            
                                        
                                    Ispobajte odličnu kombinaciju bakalara, jaja, prženih krumpira i špinata 
                                
                                
                                    
                                
                                Vrijeme pripreme: do 45 min
Broj porcija: 3
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 758
Potrebno vam je
- 300 g bakalar suhi
 - 1 kom luk ,crveni
 - 3 režanj češnjak
 - 3 kom jaje kokošje
 - 4 kom krumpir, zreli
 - špinat
 - 2 žlica ulje maslinovo
 - 1.50 žlica ulje suncokretovo
 - 1 list lovorov list
 
Priprema
- Prethodno namočeni bakalar kuhajte u hladnoj vodi oko 30 minuta. Kada omekša, ostavite da se ohladi pa skinite kožu i očistite od kostiju.
 - Umutite jaja, dodajte peršin i sol. Ogulite krumpire i narežite na male komade ili naribajte pa ih ispržite na ulju.
 - Narežite luk i stavite ga u nauljenu tavu. Ulijte maslinovo ulje pa dodajte češnjak i lovorov list. Pržite oko dvije minute pa dodajte bakalar i pržite još dvije minute uz miješanje. Umiješajte krumpire i jaja pa kuhajte još tri minute.
 
Ispobajte odličnu kombinaciju bakalara, jaja, prženih krumpira i špinata
Izvor Skuhatćute