Recepti 03. listopada 2014.

Bakalar s jajima

gastro postao gastro.24sata.hr
Ispobajte odličnu kombinaciju bakalara, jaja, prženih krumpira i špinata

Vrijeme pripreme: do 45 min

Broj porcija: 3

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 758

Potrebno vam je

  • 300 g bakalar suhi
  • 1 kom luk ,crveni
  • 3 režanj češnjak
  • 3 kom jaje kokošje
  • 4 kom krumpir, zreli
  • špinat
  • 2 žlica ulje maslinovo
  • 1.50 žlica ulje suncokretovo
  • 1 list lovorov list

Priprema

  1. Prethodno namočeni bakalar kuhajte u hladnoj vodi oko 30 minuta. Kada omekša, ostavite da se ohladi pa skinite kožu i očistite od kostiju.
  2. Umutite jaja, dodajte peršin i sol. Ogulite krumpire i narežite na male komade ili naribajte pa ih ispržite na ulju.
  3. Narežite luk i stavite ga u nauljenu tavu. Ulijte maslinovo ulje pa dodajte češnjak i lovorov list. Pržite oko dvije minute pa dodajte bakalar i pržite još dvije minute uz miješanje. Umiješajte krumpire i jaja pa kuhajte još tri minute.

Ispobajte odličnu kombinaciju bakalara, jaja, prženih krumpira i špinata

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.