gastro postao
Ispobajte odličnu kombinaciju bakalara, jaja, prženih krumpira i špinata
Vrijeme pripreme: do 45 min
Broj porcija: 3
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 758
Potrebno vam je
- 300 g bakalar suhi
- 1 kom luk ,crveni
- 3 režanj češnjak
- 3 kom jaje kokošje
- 4 kom krumpir, zreli
- špinat
- 2 žlica ulje maslinovo
- 1.50 žlica ulje suncokretovo
- 1 list lovorov list
Priprema
- Prethodno namočeni bakalar kuhajte u hladnoj vodi oko 30 minuta. Kada omekša, ostavite da se ohladi pa skinite kožu i očistite od kostiju.
- Umutite jaja, dodajte peršin i sol. Ogulite krumpire i narežite na male komade ili naribajte pa ih ispržite na ulju.
- Narežite luk i stavite ga u nauljenu tavu. Ulijte maslinovo ulje pa dodajte češnjak i lovorov list. Pržite oko dvije minute pa dodajte bakalar i pržite još dvije minute uz miješanje. Umiješajte krumpire i jaja pa kuhajte još tri minute.
Ispobajte odličnu kombinaciju bakalara, jaja, prženih krumpira i špinata
Izvor Skuhatćute