Recepti 03. listopada 2014.

Bijeli čokoladni desert

gastro postao gastro.24sata.hr
Za samo dvadeset minuta do slatkog kremastog deserta

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 546

Potrebno vam je

  • 225 g bijela čokolada
  • 1 šalica vrhnje tučeno (30% masti ), slatko
  • 225 g mascarpone
  • 1 žlica likeri (prosjek)

Priprema

  1. Otopite čokoladu na pari. Maknite s vatre i ostavite da se hladi na sobnoj temperaturi.
  2. Umiješajte vrhnje i mascarpone pa dodajte desertni liker prema izboru.
  3. Premjestite smjesu u čaše ili posude, pokrijte i ostavite u hladnjaku oko sat vremena.

Za samo dvadeset minuta do slatkog kremastog deserta

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.