Recepti 13. listopada 2014.

Bijelo varivo

Bijelo varivo
gastro postao gastro.24sata.hr
Ukusno i zdravo markobiotičko jelo za ljubitelje variva

Vrijeme pripreme: do 45 min

Broj porcija: 2

Težina pripreme: Srednje

Kalorija po osobi: 716

Potrebno vam je

  • 1 žlica ulje maslinovo
  • 1 kom luk ,crveni
  • 3 režanj češnjak
  • sol
  • 3 kom pastrnjak
  • 1 šalica grah, bijeli
  • 1 šalica voda
  • 2 mala žlica miso
  • 0.75 šalica makaroni
  • 1 šaka peršin, list

Priprema

  1. Narežite na kockice lud i 3 manja pastrnjaka (ili jedan veći). Propirjajte na ulju luk i češnjak, umiješajte pastrnjak i pirjajte još 2-3 minute.
  2. Na povrće stavite kuhani grah pa dodajte zobeno mlijeko i vodu. Kuhajte na laganoj vatri 25 minuta.
  3. Izmiksajte juhu u kremu i zagrijte na laganoj vatri.
  4. Dok se juha kuha skuhajte zasebno tjesteninu i čim je gotova pomiješajte je s juhom.
  5. Na kraju dodajte sjeckani peršin.

Izvor "Jesen", Planetopija

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.