gastro postao
Ukusno i zdravo markobiotičko jelo za ljubitelje variva
Vrijeme pripreme: do 45 min
Broj porcija: 2
Težina pripreme: Srednje
Kalorija po osobi: 716
Potrebno vam je
- 1 žlica ulje maslinovo
- 1 kom luk ,crveni
- 3 režanj češnjak
- sol
- 3 kom pastrnjak
- 1 šalica grah, bijeli
- 1 šalica voda
- 2 mala žlica miso
- 0.75 šalica makaroni
- 1 šaka peršin, list
Priprema
- Narežite na kockice lud i 3 manja pastrnjaka (ili jedan veći). Propirjajte na ulju luk i češnjak, umiješajte pastrnjak i pirjajte još 2-3 minute.
- Na povrće stavite kuhani grah pa dodajte zobeno mlijeko i vodu. Kuhajte na laganoj vatri 25 minuta.
- Izmiksajte juhu u kremu i zagrijte na laganoj vatri.
- Dok se juha kuha skuhajte zasebno tjesteninu i čim je gotova pomiješajte je s juhom.
- Na kraju dodajte sjeckani peršin.
Izvor "Jesen", Planetopija