Recepti 03. listopada 2014.

Brza pizza s češnjakom, lukom i paprikama

Brza pizza s češnjakom, lukom i paprikama
foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Uz gotovo tijesto pizzu pripremite za 20 minuta

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 2

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 934

Potrebno vam je

  • 450 g tijesto za pizzu
  • 2 žlica ulje maslinovo
  • 1 kom luk ,crveni
  • 2 režanj češnjak
  • 1 šalica pasirana rajčica (passata)
  • 200 g mozzarella
  • 1 mala žlica origano
  • 5 kom masline, zelene, slane konzerv.
  • 2 kom paprika, zelena
  • 2 list list bosiljka

Priprema

  1. Na maslinovu ulju pirjajte luk i češnjak dok ne omekšaju.
  2. Umiješajte i umak od rajčice te trake paprike pa maknite s vatre čim se zgusne.
  3. Na tijesto rasporedite umak, komadiće mozzarelle i masline. Pecite 15-ak min na 230°c ili dok se tijesto ne zažuti. Ukrasite bosiljkom.

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.