gastro postao
                                            
                                        
                                    Uz gotovo tijesto pizzu pripremite za 20 minuta
                                
                                
                                    
                                
                                Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 2
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 934
Potrebno vam je
- 450 g tijesto za pizzu
 - 2 žlica ulje maslinovo
 - 1 kom luk ,crveni
 - 2 režanj češnjak
 - 1 šalica pasirana rajčica (passata)
 - 200 g mozzarella
 - 1 mala žlica origano
 - 5 kom masline, zelene, slane konzerv.
 - 2 kom paprika, zelena
 - 2 list list bosiljka
 
Priprema
- Na maslinovu ulju pirjajte luk i češnjak dok ne omekšaju.
 - Umiješajte i umak od rajčice te trake paprike pa maknite s vatre čim se zgusne.
 - Na tijesto rasporedite umak, komadiće mozzarelle i masline. Pecite 15-ak min na 230°c ili dok se tijesto ne zažuti. Ukrasite bosiljkom.
 
Izvor Skuhatćute