gastro postao
Uz gotovo tijesto pizzu pripremite za 20 minuta
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 2
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 934
Potrebno vam je
- 450 g tijesto za pizzu
- 2 žlica ulje maslinovo
- 1 kom luk ,crveni
- 2 režanj češnjak
- 1 šalica pasirana rajčica (passata)
- 200 g mozzarella
- 1 mala žlica origano
- 5 kom masline, zelene, slane konzerv.
- 2 kom paprika, zelena
- 2 list list bosiljka
Priprema
- Na maslinovu ulju pirjajte luk i češnjak dok ne omekšaju.
- Umiješajte i umak od rajčice te trake paprike pa maknite s vatre čim se zgusne.
- Na tijesto rasporedite umak, komadiće mozzarelle i masline. Pecite 15-ak min na 230°c ili dok se tijesto ne zažuti. Ukrasite bosiljkom.
Izvor Skuhatćute