gastro trikovi
Pronađeno 22 rezultata za tag „
crveni luk
”
domaće i mirisno
Napravite neodoljivi domaći pekmez od luka
Ukusan namaz od luka možete namazati na pecivo po vašem ukusu i poslužiti kao zanimljivo predjelo.
Branko Ognjenović
Jednom zauvijek: Naučite pravilno narezati luk
U svakodnevnoj pripremi hrane, luk je jedna od najučestalije korištenih namirnica. Većina recepata odmah u početku traž…
ukusno i praktično
Brza salata s graškom Marthe Stewart
Za ovu salatu čak ne morate ni odleđivati grašak, zbog čega će se popeti visoko na listi vaših omiljenih brzih ručaka.
juha
Savršeno otrežnjenje: Bistra goveđa juha koja vas vraća u život
Klasična, jednostavna juha od mesa
kruh
Pogača s inćunima i lukom
Pissaladière - inačica talijanske pizze dobila je ime po pasti od inćuna - pisali
Gastro.hr
Tri nijanse luka
Luk kao podloga, dodatak ili prilog u tri nijanse. Otkrivamo koju vrstu luka je najbolje koristiti za sirovu pripremu, …
Gastro.hr
Torta od slanine: Omotani kolutići crvenog luka
Nema ništa ljepšeg od komada slanine i crvenog luka.
pita
Pita od krumpira, luka i slanine
Nezaboravna pita sa sjajnim nadjevom
Gastro.hr
Mala povijest luka: Sve što ste ikad željeli znati o ovom ljutom savezniku!
Luk sasvim sigurno može izmamiti suzu iz vašeg oka, i ostaviti neugodan zadah u vašim ustima...
Gastro.hr
Francuski složenac
Isprobajte ukusni složenac od krumpira, kuhane šunke i cheddar sira
rižoto
Rižoto koji vraća u djetinjstvo
Naša blogerica Sanja nazvala je mamu i tražila je recept za pileći rižoto u kojem je uživala kao dijete
jelo od mesa
Slatko-slane sarme
Sarmak znači motati, umotavati, a u ovom je slučaju nadjev koji se umotava u listove vinove loze slatko-slanog okusa
jelo od mesa