Spojite tost i omlet s povrćem i šunkom i dobili ste pravu malu jutarnju gozbu. Najbolje od svega, iako izgleda komplicirano, ovakav raskošan doručak priprema se vrlo jednostavno.
Sve što će vam trebati je povrće poput luka, paprike i rajčice, malo šunke, izdubljeni tost i jaja. Povrće i šunku najprije nasjeckajte na sitne kockice, pa ih pirjajte na maslacu dok ne postanu mekši. Povrće oblikujte kuhačom s obzirom na oblik kruha, a zatim ih smjestite unutar korice. U posudici dobro pomiješajte jaja, sol i papar te sve zajedno dodajte povrću. Dodajte i mozzarellu ili neki drugi sir po želji. Pecite pa preklopite mekšim dijelom kruha i okrenite tost. Kratko zapecite i s druge strane i navalite na topli i tako slastan omlet u tostu.
Cijeli postupak pripreme pogledajte u videu.
Dobar tek!