gastro postao
Talijanski specijalitet kao jednostavan i bogat ručak
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 3
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 797
Potrebno vam je
- 340 g tjestenina s jajima
- 2 žlica ulje maslinovo
- 450 g gljive miješane, razne
- 1 šalica luk ,crveni
- 2 režanj češnjak
- 125 ml pesto genovese
- sol
Priprema
- Skuhajte fettuccine (ili drugu tjesteninu prema želji) prema uputama s pakiranja. U međuvremenu u velikoj tavi zagrijte ulje na srednjoj vatri.
- Pirjajte luk i gljive oko četiri, pet minuta dok ne poprime lagano smeđu boju, smanjite vatru pa umiješajte češnjak, pesto i sol te grijte dok ne postane toplo.
- Dodajte ocijeđenu vruću tjesteninu i dobro izmiješajte. Posolite ako ne dodajete ribani parmezan. Poslužite jelo toplo.
Izvor Skuhatćute