gastro postao
Pozabavite se pripremom ovog jela koje je ukusno za jesti, a i lijepo izgleda na tanjuru
Vrijeme pripreme: do 60 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 369
Potrebno vam je
- 800 g brancin
- 200 g tikvice, zelene
- 450 g mrkva, crvena
- 400 g poriluk (cijeli)
- 200 g krumpir, zreli
- 4 kom bjelanjak kokošji
- 4 dl riblji temeljac
- sol
- svježe mljeveni papar
- 2 žlica ulje maslinovo
- 2 žlica ulje suncokretovo
Priprema
- Krumpir i poriluk narežite na kocke i propirjajte na maslinovom ulju. Dodajte sol, papar i riblji temeljac te kuhajte oko 30 minuta i nakon toga promiksajte.
- Smrznutu mrkvu i tikvice odledite, narežite na štapiće, posolite, popaprite i dodajte bjelanjke. Smjesu složite na jednu stranu odmrznutog fileta brancina te popržite na vrućem ulju.
Pozabavite se pripremom ovog jela koje je ukusno za jesti, a i lijepo izgleda na tanjuru
Izvor www.smrznutojezdravo.com