Recepti 13. listopada 2014.

Fileti brancina u kori od povrća

gastro postao gastro.24sata.hr
Pozabavite se pripremom ovog jela koje je ukusno za jesti, a i lijepo izgleda na tanjuru

Vrijeme pripreme: do 60 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 369

Potrebno vam je

  • 800 g brancin
  • 200 g tikvice, zelene
  • 450 g mrkva, crvena
  • 400 g poriluk (cijeli)
  • 200 g krumpir, zreli
  • 4 kom bjelanjak kokošji
  • 4 dl riblji temeljac
  • sol
  • svježe mljeveni papar
  • 2 žlica ulje maslinovo
  • 2 žlica ulje suncokretovo

Priprema

  1. Krumpir i poriluk narežite na kocke i propirjajte na maslinovom ulju. Dodajte sol, papar i riblji temeljac te kuhajte oko 30 minuta i nakon toga promiksajte.
  2. Smrznutu mrkvu i tikvice odledite, narežite na štapiće, posolite, popaprite i dodajte bjelanjke. Smjesu složite na jednu stranu odmrznutog fileta brancina te popržite na vrućem ulju.

Pozabavite se pripremom ovog jela koje je ukusno za jesti, a i lijepo izgleda na tanjuru

Izvor www.smrznutojezdravo.com

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.