gastro postao
                                            
                                        
                                    Pozabavite se pripremom ovog jela koje je ukusno za jesti, a i lijepo izgleda na tanjuru
                                
                                
                                    
                                
                                Vrijeme pripreme: do 60 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 369
Potrebno vam je
- 800 g brancin
 - 200 g tikvice, zelene
 - 450 g mrkva, crvena
 - 400 g poriluk (cijeli)
 - 200 g krumpir, zreli
 - 4 kom bjelanjak kokošji
 - 4 dl riblji temeljac
 - sol
 - svježe mljeveni papar
 - 2 žlica ulje maslinovo
 - 2 žlica ulje suncokretovo
 
Priprema
- Krumpir i poriluk narežite na kocke i propirjajte na maslinovom ulju. Dodajte sol, papar i riblji temeljac te kuhajte oko 30 minuta i nakon toga promiksajte.
 - Smrznutu mrkvu i tikvice odledite, narežite na štapiće, posolite, popaprite i dodajte bjelanjke. Smjesu složite na jednu stranu odmrznutog fileta brancina te popržite na vrućem ulju.
 
Pozabavite se pripremom ovog jela koje je ukusno za jesti, a i lijepo izgleda na tanjuru
Izvor www.smrznutojezdravo.com