gastro postao
                                             
                                        
                                    Ovo jednostavno i tradicionalno istarsko jelo može poslužiti i kao predjelo ili kao samostalno jelo uz salatu
                                
                                
                                    
                                
                                Vjerujemo da postoje dani kad vam se doista ništa ne da raditi najdražima za doručak, ali isto tako, nakon ove krasote postat ćete najpopularnija osoba u kućanstvu!
Potrebno vam je
- 4 jaja
- maslinovo ulje
- mješavina suhih začina
- 1 mladi luk
- 5 kriška pršuta
Priprema
- U zdjelici zamutite jaja, dodajte začine i nasjeckajte mladi luk.
- U malu tavu ulijte maslinovog ulja, pustite da se zagrije i izlijte sve iz zdjelice u tavu.
- Nakon što smjesa počne mijenjati strukturu, dodajte tanko narezani pršut i brzo nakon toga maknite fritaju s vatre te poslužite.
Dobar tek!
 
        
     
 
 
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
        
    