slasna lista
Pronađeno 66 rezultata za tag „
mladi luk
”
slani blagdani
DRUGAČIJI USKRS Muffini s mladim lukom i sirom
Slani će se muffini s mladim lukom izvrsno uklopiti uz druga jela na tvom proljetnom jelovniku..
recept mary berry
Kineska povrtna juha gotova za samo 15 minuta
Slavna britanska kuharica Mary Berry ima odličan recept za okrepljujuću juhu s kineskim rezancima i povrćem koja može b…
nikad dosta
Bezvremenske polpete od tikvica za savršena jutra
Nakon dobro poznatih punjenih i pohanih tikvica, tikvica na žaru, u lazanjama ili umacima, vrijeme je za novi recept!
Obavezno isprobajte
Četiri verzije pire krumpira Mary Berry
Gastro diva Mary Berry pire krumpir zna učiniti zanimljivim. Donosimo ti četiri kombinacije koje osobito voli...
DOBAR TEK!
Za ručak pripremi toplu krumpir salatu
U kategoriju nezaobilaznih proljetnih recepata spada i krumpir salata.
Tko voli slane palačinke?
Za doručak pripremi palačinke od krumpira i mladog luka
Slasne i slane palačinke idealan su doručak ili brunch...
Mirisno i fino
Tri slasna recepta za brunch s mladim lukom
Muffini, palačinke i namaz za tvoj omiljeni sendvič.. Ako ne možeš izabrati samo jedan, tko kaže da ne možeš pripremiti…
gastro trikovi
Mali vodič za sve vrste luka i koji najbolje pristaje uz što
Ne postoje stroge smjernice koji luk ide uz koje jelo ili kako pripremati crveni, a kako bijeli, ali postoje brojna opć…
Genijalan dodatak
Maslac od mladog luka - specijalitet koji ne smijete propustiti
Jednostavna priprema i genijalni okusi omiljenog sezonskog ploda baš svako jelo dovest će na novu, još slasniju razinu.
Top 7!
Proljeće u loncu - recepti stvoreni za najzelenije godišnje doba
Šparoge, špinat, kopriva, mladi luk i čitav niz začinskog bilja odličan su povod za pripremu osvježavajućeg, finog i se…
Jeste li znali...
Mladi luk - tri razloga zašto obožavamo ovo proljetno čudo
Prvi vjesnik proljeća i divan dodatak brojnim jelima, mladi luk plod je kojeg je neopisivo lako voljeti.
Od šparoga do jagoda
Sezonski dnevnik: Koje plodove donosi proljeće
Iz razdoblja lisnatog zelenog povrća ulazimo u godišnje doba šparoga, mladog luka i graška.
Počnimo dan...