gastro postao
Nadjenite školjke, posipajte ih sirom i krušnim mrvicama te ispecite na grillu
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 3
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 108
Potrebno vam je
- 7 kom jakopska kapica
- 200 g rajčica, crvena
- 130 g mozzarella
- 90 g tvrdi sir
- ulje maslinovo
- 1 vezica bosiljak, vezica
Priprema
- Pomiješajte rajčicu, svježi bosiljak, nekoliko kapi maslinova ulja, sol i papar.
- Školjke otvorite otvaračem, odvojite meso i očistite školjke. Meso i ikru isperite, narežite na kockice te pomiješajte s mozzarellom narezanom na kockice.
- Oklope kratko prokuhajte u vodi, nadjenite ih s obje smjese, posipajte sirom i krušnim mrvicama (prema želji) te pecite 200°c pod grillom desetak minuta.
Izvor Skuhatćute