more na tanjuru
Pronađeno 43 rezultata za tag „
školjke
”
Buzara od školjki
Dagnje na buzaru: Jednostavan recept za pripremu najbolje buzare na crveno
Buzara od dagnji na crveno osvojit će te puninom okusa i jednostavnošću pripreme. Pripremi sastojke i u nekoliko jednos…
Ima smisla
Evo zašto kuhari nikada ne naručuju ovih 7 namirnica u restoranima
Evo što kuhari savjetuju da ne jedeš u restoranima
Fisherija, Jarun
Otvorenje prvog ribljeg delikatesnog shopa u Zagrebu
Petak kao savršen dan za slasne riblje delicije, okupio je na novoj zagrebačkoj neizostavnoj lokaciji brojne poznate lj…
Veliki majstori kuhinje
Crvena riža s kaneštrelama Ivana Pažanina i Brace Sanjina
Kolege i veliki prijatelji Ivan Pažanin i Braco Sanjin nedavno su udružili snage i pripremili primamljivo jelo sa školj…
OXBO & Bibich vina
Ne propustite večeru vrhunskih dalmatinskih kuhara
U zagrebačkom carstvu steakova, restoranu OXBO, 17. će se ožujka u 20 sati dogoditi nešto sjajno - dvojac vrhunskih che…
Produljena sezona!
Dani školjaka u sjeverozapadnoj Istri
Ponuda gastro, sportskih i kulturnih manifestacija posljednjih je godina sve prisutnija, a destinacije sjeverozapadne I…
kulinarsko natjecanje
SAD prvi put osvojile zlato u finalu Bocuse d'Ora
Bocuse d'Or, najprestižnije kulinarsko natjecanje, u Lyonu je 24. i 25. siječnja okupilo reprezentacije 24 zemlje.
more hrane
Najveća tržnica na svijetu - Rungis
Ako ste se ikada pitali gdje namirnice nabavljaju poznati francuski chefovi, sada znate!
kulinarsko natjecanje
Bocuse d'Or slavi 30. obljetnicu
Uživo pratite kulinarske olimpijske igre!
Kakve delicije
Vina sa dna mora uz dimljene i marinirane dagnje!
U Zagrebu je u restoranu Stara zagrebačka škola održano predstavljanje 'Adriatic shell' proizvoda i koraljnih vina nazi…
Namirnica tjedna
Najfinije iz mora: Školjke na tisuću i jedan način
Buzara na bijelo ili crveno, rižota i tjestenine ili pak jednostavno sirove - upoznajte školjke i dopustite da vas osvo…
Gastro.hr
Škampi i školjke na "crveno"
Dašak mediterana u mojoj kuhinji. Obavezno pripremiti ovo jelo sa škampima i školjkama iz našeg mora.
Gastro.hr