Ni snijeg koji je u petak padao u metropoli nije zaustavio naše zaljubljenike u hranu da prisustvuju otvorenju Fisherije. Bio je tu Radovan Maričić, poznati hrvatski pisac, redatelj i gastrokritičar koji se oduševio proizvodima novootvorenog delikatesnog shopa. Uz njega delicije su isprobali: Tončica Čeljuska, Danko Družijanić, Morana Zibar, Mateja Domitrović Sabo, Tea Šalinović, chef Mario Mihelj.
Povodom otvorenja Fisherije, prvog ribljeg delikatesnog shopa u Zagrebu, svoje je kulinarsko umijeće još jednom pokazao iskusni chef Marijo Čepek koji je goste vodio kroz nekoliko sljedova jela spremljenih od najboljih namirnica Fisherije.
Vlasnici Fisherije su mladi poduzetnici Ivan Bosnić, Marko Burazin i Branimir Brzić, ujedno i vlasnici matične tvrtke Bosnić d.o.o. koja se već preko 10 godina bavi veleprodaji i distribucijom ribe i morskih proizvoda u HoReCa kanalu u Zagrebu i okolici.
Ime Fisherija jasno, jednostavno i zvučno sugerira da se radi o mjestu koje je specijalizirano za prodaju ribe i morskih proizvoda. Ovo nije klasična ribarnica nego nešto novo i drugačije.
U asortimanu Fisherija delikates shopa nalazi se preko 80 različitih ribljih i morskih proizvoda podijeljenih u više kategorija. Radi se o širokoj ponudi zdravih i finih morskih proizvoda koje od sada možete potražiti u ovom delikatesnom shopu.
Vlasnici ističu: 'Ponosni smo na bogat morski asortiman s kojim vam omogućujemo lakšu i jednostavniju pripremu najkvalitetnijih namirnica iz cijeloga svijeta i Jadrana'.