za bolju gastronomiju
Pronađeno 15 rezultata za tag „
marijo čepek
”
Fisherija, Jarun
Otvorenje prvog ribljeg delikatesnog shopa u Zagrebu
Petak kao savršen dan za slasne riblje delicije, okupio je na novoj zagrebačkoj neizostavnoj lokaciji brojne poznate lj…
chefovi savjeti
Sedam tajni sočnog steaka Marija Čepeka
Iako mnogi misle da nije nikakav problem ispeći odrezak, umjetnost pripreme ovog kraljevskog komada mesa sa svim njegov…
Gastro.hr
Slatko i slano lice jagoda
Srce proljeća donosi toliku količnu svježeg sezonskog voća da ga je prava šteta ne iskoristiti u tisuću kombinacija.
Gastro.hr
Toć od sipe s domaćom paštom
Ovog tjedna iz kuhinje chefa Marija Čepeka izašla je još jedna ''morska'' poslastica, koju je pripremio na svoj, jedins…
Gastro.hr
Rižoto od šparoga i škampi
Kao idealno proljetno jelo chef restorana Vinodol Marijo Čepek preporučuje rižoto od šparoga i škampi.
Gastro.hr
Dalmatinska zagora u Vinodolu
10. i 11. ožujka u zagrebačkom restoranu Vinodol gostuje chef Zdravko Tomšić iz Drage di Lovrana te priprema poseban je…
Gastro.hr
Kako do savršeno hrskave piletine?
Chef Marijo Čepek otkrio nam je male tajne pripreme savršene domaće piletine koju poslužuje u zagrebačkom restoranu Vin…
salata
Salata od jagode i hobotnice
Odvažite se kušati slatko slanu kombinaciju jagoda i hobotnice
Gastro.hr
Predstavljene Priče o hrani
Gastro.hr
Slana i slatka jela sa smokvama
Sezona smokava počela je i traje sve do rujna kada ovo rajsko voće doseže svoj vrhunac. Biljka je to koja se jednsotavn…
Gastro.hr
Sve slasti janjetine
Na nedavni poziv chefa Marija Čepeka posjetili smo zagrebački restoran Vinodol kako bi doživili janjetinu u njezinom pu…
Gastro.hr
Namirnice moje kuhinje
Pri našem zadnjem susretu s Marijo Čepekom, vlasnikom tvrtke Oblizeki i kulinarskim virtuozom koji je zaslužan za divne…
Gastro.hr