Gastro.hr Prepoznajte svježu školjku kao profesionalac Na tržnice svakodnevno stiže tisuće riba i morskih plodova, a da bi odabrali one najsvježije, potrebno je naučiti nekol…
rižoto Rižot od šipka s Jakobovim kapicama na rukoli Bez riže kratkog zrna i strpljivog podlijevanja nema dobrog rižota Recepti
plodovi mora Jakobove kapice s krumpirom i umakom od gljiva Coquilles st. Jacques tradicionalno je kremasto francusko jelo s morskim plodovima koje unosi eleganciju na vaš tanjur Recepti
rižoto Rižoto od kapesanti i mladog špinata Servirajte u dubokim tanjurima - porculan ili keramika zadržavaju toplim donje slojeve rižota Recepti
plodovi mora Kapesante s crnom palentom i ciklom Kapesante, poznate i kao Jakobove kapice, izuzetno su cijenjene među školjkama, a ljušture iskoristite kao kalup u koje… Recepti
rižoto Rižoto od šipka s jakobovim kapicama Kombinacija riže, nara i Jakobovih kapica nas je iskreno oduševila Recepti
jelo od ribe Brancin u umaku od šafrana Nezaobilazna blagdanska gozba ili pak kao zdravi ručak za obiteljska okupljanja Recepti
jelo od mekušaca Školjke s brandyjem Savršeno jelo za poslužiti gostima u najavljenim druženjima Recepti
Gastro.hr Školjke sa začinskim maslacem Poslužite školjke prema želji uz sjeckano začinsko bilje i maslac Recepti
Gastro.hr Zapečene Jakobove kapice Meso ovih školjki smatra se ne samo uksunim, već i zdravim Recepti
jelo od mekušaca Piccata od Jakobovih kapica i ljetni grašak Kratko “šokiranje” povrća u hladnoj vodi ili ledu jamči postojanost i intenzitet boje, što je vrlo važno kod krema Recepti
finger food Kapesante naturale Ove školjke možete pripremiti tako da napravite smjesu od parmezana, prezle, češnjaka, maslinova ulja i peršina. U svak… Recepti
Gastro.hr Jakobove kapice s narančinom koricom Cijenjeni morski specijalitet u nešto drugačijem ruhu Recepti
Gastro.hr Gratinirane školjke Nadjenite školjke, posipajte ih sirom i krušnim mrvicama te ispecite na grillu Recepti