Gastro.hr
Pronađeno 16 rezultata za tag „
jakobove kapice
”
rižoto
Rižot od šipka s Jakobovim kapicama na rukoli
Bez riže kratkog zrna i strpljivog podlijevanja nema dobrog rižota
plodovi mora
Jakobove kapice s krumpirom i umakom od gljiva
Coquilles st. Jacques tradicionalno je kremasto francusko jelo s morskim plodovima koje unosi eleganciju na vaš tanjur
rižoto
Rižoto od kapesanti i mladog špinata
Servirajte u dubokim tanjurima - porculan ili keramika zadržavaju toplim donje slojeve rižota
plodovi mora
Kapesante s crnom palentom i ciklom
Kapesante, poznate i kao Jakobove kapice, izuzetno su cijenjene među školjkama, a ljušture iskoristite kao kalup u koje…
rižoto
Rižoto od šipka s jakobovim kapicama
Kombinacija riže, nara i Jakobovih kapica nas je iskreno oduševila
jelo od ribe
Brancin u umaku od šafrana
Nezaobilazna blagdanska gozba ili pak kao zdravi ručak za obiteljska okupljanja
jelo od mekušaca
Školjke s brandyjem
Savršeno jelo za poslužiti gostima u najavljenim druženjima
Gastro.hr
Školjke sa začinskim maslacem
Poslužite školjke prema želji uz sjeckano začinsko bilje i maslac
Gastro.hr
Zapečene Jakobove kapice
Meso ovih školjki smatra se ne samo uksunim, već i zdravim
jelo od mekušaca
Piccata od Jakobovih kapica i ljetni grašak
Kratko “šokiranje” povrća u hladnoj vodi ili ledu jamči postojanost i intenzitet boje, što je vrlo važno kod krema
finger food
Kapesante naturale
Ove školjke možete pripremiti tako da napravite smjesu od parmezana, prezle, češnjaka, maslinova ulja i peršina. U svak…
Gastro.hr
Jakobove kapice s narančinom koricom
Cijenjeni morski specijalitet u nešto drugačijem ruhu
Gastro.hr