gastro postao
Ana Grgić je pripremila neobičan spoj mesa i gljiva u mini pitici
Vrijeme pripreme: do 45 min
Broj porcija: 2
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 431
Potrebno vam je
- 150 g tijesto za savijače
- 250 g pile (bijelo meso bez kosti)
- 1 kom luk ,crveni
- 2 g češnjak
- 50 g šampinjoni (uzgojeni)
- 100 ml vrhnje za kuhanje
Priprema
- Piletinu i šampinjone narežemo na male kockice.
- Luk i češnjak usitnimo i prepržimo na maslacu, dodamo piletinu i šampinjone.lagano dinstamo, zalijemo vrhnjem za kuhanje, dodamo kosani peršin i začinimo. Ohladimo.
- Od lisnatog tijesta koje smo razvaljali i narezali napravimo kalupe, ispečemo ih i punimo sa smjesom od piletine i šampinjona.
- Rubove premažemo sa jajima i pečemo u pećnici na 175 Celzijevih stupnjeva 15-20 min.