Recepti 10. kolovoza 2022.

Instagram deserti koje jedva čekamo isprobati

foto: Shutterstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Od tortica sa sirom, do keksa i slasnih zobenih pahuljica, sigurno ćeš pronaći desert za sebe

U posljednje vrijeme Instagram se sve više pretvara u TikTok i umjesto fotografija svojih prijatelja, uglavnom više gledamo klipove koje nam algoritam sugerira. Iako se mnogima novi smjer Instagrama ne sviđa, nama je servirao nekoliko recepata u koje smo se zaljubili na prvi pogled.  Jednostavni, ukusni i vrlo fotogenični, ovi deserti oduševit će te na prvi griz. Od tortica sa sirom, do keksa i slasnih zobenih pahuljica, sigurno ćeš pronaći desert za sebe. Ako isprobaš neku od ovih slastica, svakako nas označi na fotkama. U slast! 

Recepti se nalaze u opisu videa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dilara (@suga.bite)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mabel (@recetasdemabel)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eliya Eats (@eliya.eats)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma (@emmas_power)

Možda vas zanima... Bajkovite torte s Instagrama djelo su hrvatske arhitektice Špajza Možda vas zanima... 'Flower pizza' je novi fora trend na društvenim mrežama Špajza Možda vas zanima... Jestivo cvijeće kao inspiracija za bajkovite slastice Špajza
Komentari 1
Pogledaj sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • amando 10:39 11. Kolovoz 2022.

    Lijepoooo