Recepti 03. rujna 2020.

Iskoristi ostatke obožavane tjestenine sa sirom

foto: Stockfood
gastro postao gastro.24sata.hr
Tjestenina sa sirom je pravi klasik koji se lagano uvukao u mnoge domove. Svima poznati Mac&Cheese gotov je vrlo brzo, kremast je i zasitan, a djeca ga obožavaju. ii danas imamo odličnu ideju kako upotrijebiti ostatak ove bezvremenske tjestenine.

Ako zaista na tanjuru u hladnjaku imaš makarone sa sirom preostale od jučerašnje večere, prenamijeni ih u divne tople sendviče. Jedna uobičajena porcija bit će sasvim dovoljna za tri velika sendviča, a trebat će ti i dodatnih 100 grama sira, 30 g maslaca i nekoliko šnita kruha.

 

Tjestenina sa sirom Možda vas zanima... Dobar tek uz klasičnu tjesteninu sa sirom Recepti

 

 

Svaku šnitu premaži maslacem i na nju položi sir, a potom prekrij tjesteninom. Preklopi kruh i položi ga na zagrijanu tavicu. Peci nekoliko minuta sa svake strane, sve dok ne poprimi zlatno smeđu boju i sir se ne počne razvlačiti. Posluži odmah, uz krastavce, cherry rajčice i omiljeni umak, i uživaj u pravom malom raju za ljubitelje sira.

 | Author: Stockfood foto: Stockfood

 

Možda vas zanima... Tjestenina sa sirom, vrhnjem i slasnim tajnim dodatkom Špajza
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.