Craig Harker, 33-godišnji vlasnik The George Pub i Grilla i profesionalni kuhar, na internetu je vidio kako netko svoj odrezak priprema u tosteru te je iz znatiželje i sam odlučio isprobati isto. Začinio ga je kao i obično, upalio je toster i stavio odrezak u njega na nekoliko minuta.
"Prvo sam se poigrao sa postavkama sa stane. Zatim sam stavio prvi odrezak, a on je izašao sirov. odlučio sam ga tostirati još nekoliko minuta, no pretjerao sam i on je bio pregoren. Zatim drugi, pa treći odrezak i konačno sam sa sljedećim uspio pogoditi savršen omjer. Bilo je pokušaja i pogrešaka, no jednom kada sam pogodio točnu temperaturu i vrijeme pečenja, rezultat je bio savršeni odrezak!", rekao je za Mirror.
Morning All 👍🥩
Objavljuje The George Pub & Grill u Subota, 27. veljače 2021.
Zapanjen rezultatima, podijelio je svoje slike na Facebook stranici puba, a kupci nisu mogli vjerovati kako je to postigao. Međutim, ovu tehniku pečenja ne preporučuje onima koji nisu spremni riskirati nekoliko komada mesa i podijeliti ih sa svojim kućnim ljubimcima, ukoliko se scenarij s izgorenim mesom ponovi.
No, za one koji su spremni malo riskirati i poigrati se u kuhinji, svakako preporučuje ovaj način pečenja za savršeno meku teksturu iznutra, a hrskavu izvana.
Some steaks are too big for a toaster 🤣
Objavljuje The George Pub & Grill u Srijeda, 3. ožujka 2021.