Recepti 30. studenoga 2020.

Izazovi Gastrolovku Marijanu Zlomoslić i osvoji Staropramen poklon-paket!

foto: Marijana Zlomislić

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Izazovi Gastrolovku Marijanu Zlomislić i osvoji nagradu - Staropramen poklon-paket koji se sastoji od Staropramen piva i daske za sir. U obrascu ispod članka predloži jelo koje se odlično slaže s pivom, a naš suradnica, poznata food blogerica Marijana Zlomislić ovom prigodom priprema recept prema tvojoj želji!

Samo za vas pripremili smo petotjedni izazov u kojem vas pozivamo da izazovete naše suradnike, poznate food blogere Gastrolovce i osvojite super nagrade: paket Staropramen piva i dasku za sir. Izazov traje pet tjedana na portalu missGastro, a više o uvjetima saznaj u članku!

Svaki tjedan u narednih pet tjedana imati ćeš priliku izazvati jednog Gastrolovca i to sljedećim redoslijedom: Darko Kontin, Andrea Cukrov, Vedran Bošković, Marijana Zlomislić, Nasja Duplančić.

Ispuni obrazac na linku i osvoji Staropramen poklon paket!

Izazovi Marijanu, osvoji nagrade!

U tjednu pred nama, pozivamo te da izazoveš Marijanu Zlomislić, autoricu bloga "Un mondo di sapori".  Njen blog Un mondo di sapori ili ‘svijet okusa’ mjesto je za one koji vole kuhati i isprobavati nove okuse svijeta i različitih kultura.

Misliš da imaš savršen recept za ručak ili večeru? Uvijek si se pitao jesu li recepti koje naši blogeri pripremaju zaista tako dobri kao na fotkama? Doskočili smo toj dilemi! Ti daj recept, a mi ćemo naći bloggera koji će ga pripremiti.

Imaš jedinstvenu priliku da Marijani predložiš jelo koje se savršeno slaže uz pivo, pričekaš našu odluku i možda baš ti osvojiš Staropramen poklon-paket.

 | Author: promo foto: promo

Prati nas tijekom cijelog studenog i prosinca jer u prosincu objavljujemo i poseban specijal sa svim receptima u izvedbi izazvanih blogera. Također, ako te odaberemo tvoj recept će biti objavljen na portalu missGastro. Ne gubi vrijeme, izazovi Marijanu, ispuni obrazac na dnu članka i pričekaj našu odluku! Živjeli!

Pročitaj pravila natječaja.

Ispuni obrazac na linku i osvoji Staropramen poklon paket!

 | Author: Promo foto: Promo

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.