gastro postao
                                            
                                        
                                    Jednostavno, ukusno i upravo savršeno za brzinski ručak tijekom radnog tjedna.
                                
                                
                                    
                                
                                Jednostavan spoj piletine, povrća i piva ubacite u pećnicu pa uživajte u sjajnim domaćim okusima. Koristite različite dijelove piletine, a sve zajedno poslužite uz prilog po želji. Ovako pripremljeno meso odlično će se složiti s njokima, rižom, pa i tjesteninom.
Potrebno vam je:
- 500 g piletine
 - 1 luk
 - 2 mrkve
 - Pola korijena celera
 - 2 dcl piva
 - 2 žličice majčine dušice
 - Sol, papar
 
Priprema:
- Povrće nasjeckajte i stavite u posudu za pečenje.
 - U posudi pomiješajte ulje, majčinu dušicu, sol i papar.
 - Ubacite meso pa ga dobro natrljajte začinima.
 - Zapecite ga na tavi, a zatim ga posložite na povrće i zalijte pivom.
 - Pecite na 180 stupnjeva oko 40 minuta ili dok piletina ne poprimi lijepu boju.
 
Dobar tek!