gastro postao
U nadjev od skute umjesto mlijeka umiješajte jogurt, češnjak i naribani krastavac te pospite naribanim sirom i zapecite
Vrijeme pripreme: do 45 min
Broj porcija: 3
Težina pripreme: Srednje
Potrebno vam je
- 6 kom krumpir, zreli
- 1 kom jaje kokošje
- 150 g Dimljena kobasica
- 250 g skuta
- 1 režanj češnjak
- peršin, list
- papar
- 3 žlica mlijeko kravlje ( 3.3% masti )
- 0.50 kom luk ,crveni
- 100 g tvrdi sir
- 1 žlica ulje, biljno
Priprema
- Krumpir očistite i skuhajte na pola. Prerežite ga po pola i izdubite žlicom. Izdubljenu masu krumpira zgnječite te pomijšajte sa skutom, dodajte mlijeko, zdrobljeni češnjak, sitno nasjeckani luk i dimljenu kobasicu narezanu na ploške.
- Posolite, poparite i sve dobro izmiješajte te tim nadjevom napunite krumpire.
- Na vrh svakog stavite malo ribanog sira. Pecite u ugrijanoj pećnici na 180 Celzijevih stupnjeva oko 20 minuta.