Recepti 13. listopada 2014.

Krumpiri punjeni brokulom, sirom i govedinom

gastro postao gastro.24sata.hr
Zapečene punjene krumpire možete poslužiti kao predjelo ili glavno jelo

Vrijeme pripreme: do 45 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 2

Potrebno vam je

  • 4 kom krumpir, mladi
  • 225 g govedina, krta, mljevena
  • 1 šalica brokula (vrhovi s cvijetom)
  • 1 šalica cheddar
  • 1 šalica voda
  • 0.50 šalica vrhnje kiselo (10% masti )
  • 3 kom luk ,crveni
  • sol
  • svježe mljeveni papar

Priprema

  1. lzbodite krumpire vilicom i pecite 20 min na 180°c.
  2. Propržite meso.
  3. Kuhajte brokulu četiri-pet min, ocijedite i dodajte mesu.
  4. Prepolovite krumpire, izvadite unutrašnjost te je izmiješajte s vrhnjem, sirom, solju i paprom. Izmiješajte to s mesom i lukom te napunite krumpire smjesom. Kratko ispecite.

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.