gastro postao
U samo 15 minuta pripremite zdravu i hranjivu salatu
Vrijeme pripreme: do 15 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 226
Potrebno vam je
- 500 g kupus glavati, crveni
- 200 g kobasica (prosjek )
- kukuruz u slanoj vodi
- 1 kom mladi luk
- 1 kom ljubičasti luk
- 1 dl povrtni temeljac
- vinski ocat
- ulje suncokretovo
- peršin, list
- sol
- svježe mljeveni papar
Priprema
- Kupusu odstranite vanjske listove ako su oštećeni. Izrežite iz sredine kočanj. Glavicu narežite na četvrtine pa njih na tanke rezance. Posolite i stavite na stranu da omekšaju.
- Oljuštite luk i nasjeckajte, a mladi luk narežite na kolutiće.
- Kupus nemojte cijediti i pomiješajte ga s obije vrste luka i dodajte narezanu kobasicu.
- Dosolite, po potrebi i popaprite, dodajte ulje i ocat.
- Dobro izmiješajte i ukrasite peršinom.