gastro postao
Vjerujemo da ćete uživati u ovoj zanimljivoj kombinaciji ljutog i kiselog.
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 8
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 321
Potrebno vam je
- 20 kom pileća krilca
- 4 žlica rajčica ( ketchup)
- 0.50 kom limunov sok
- 4 mala žlica češnjak u prahu
- 1 žlica ljuta paprika
- 1 mala žlica papar
- 4 žlica soja umak
- 4 žlica med, vrcani
Priprema
- Stavite krilca u lim za pečenje i pecite na 180°c.
- Pomiješajte kečap, limunov sok, začine, sojin umak i med.
- Kad krilca posmeđe sa svih strana, izvadite ih iz pećnice i umočite u umak. Potom vratite u pećnicu i pecite još pet-deset minuta.
- Prije posluživanja pospite usitnjenim orašastim plodovima
Izvor Skuhatćute