gastro postao
                                            
                                        
                                    Male mesne štruce za velikima zaostaju veličinom, ali ne i okusima
                                
                                
                                    
                                
                                Vrijeme pripreme: do 45 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Srednje
Kalorija po osobi: 204
Potrebno vam je
- 6 kriška integralni kruh
 - 2 žlica ulje maslinovo
 - 0.50 kom luk ,crveni
 - 100 g slanina suha, masna
 - 250 g govedina, krta, mljevena
 - 1 kom jaje kokošje
 - 0.25 šalica peršin, list
 - 2 kom rajčice, cherry
 
Priprema
- Namastite kalupe za muffine.
 - Razvaljajte četiri kriške kruha pa njima obložite kalupe.
 - Pecite ih pet-deset minuta na 180°c. Preostali kruh usitnite u sjeckalici.
 - Na zagrijanom ulju pirjajte luk i slaninu četiri-pet minuta. Izmiješajte meso, jaje, peršin, mrvice i ohlađenu smjesu s lukom. Možete staviti i dvije žlice umaka za roštilj. Začinite.
 - Napunite smjesom kalupe, na vrh stavite prepolovljene rajčice i pecite 20-25 minuta.
 
Izvor Skuhatćute