gastro postao
Male mesne štruce za velikima zaostaju veličinom, ali ne i okusima
Vrijeme pripreme: do 45 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Srednje
Kalorija po osobi: 204
Potrebno vam je
- 6 kriška integralni kruh
- 2 žlica ulje maslinovo
- 0.50 kom luk ,crveni
- 100 g slanina suha, masna
- 250 g govedina, krta, mljevena
- 1 kom jaje kokošje
- 0.25 šalica peršin, list
- 2 kom rajčice, cherry
Priprema
- Namastite kalupe za muffine.
- Razvaljajte četiri kriške kruha pa njima obložite kalupe.
- Pecite ih pet-deset minuta na 180°c. Preostali kruh usitnite u sjeckalici.
- Na zagrijanom ulju pirjajte luk i slaninu četiri-pet minuta. Izmiješajte meso, jaje, peršin, mrvice i ohlađenu smjesu s lukom. Možete staviti i dvije žlice umaka za roštilj. Začinite.
- Napunite smjesom kalupe, na vrh stavite prepolovljene rajčice i pecite 20-25 minuta.
Izvor Skuhatćute