gastro postao
                                            
                                        
                                    Ukusna kombinacija šparoga, kuhane šunke i jaja za savršen nabujak
                                
                                
                                    
                                
                                Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 28
Potrebno vam je
- 16 kom šparoge, divlje
 - 120 g kuhana šunka
 - 8 kom jaje kokošje
 - 2 šalica mlijeko kravlje ( 3.3% masti )
 - 1 šalica vrhnje za kuhanje
 - sol
 - svježe mljeveni papar
 
Priprema
- Šparoge kuhajte u slanoj vodi oko 5 min. Ocijedite i ostavite da se ohlade.
 - Narežite na komade dugačke 5-7 cm. Šunku nascjeckajte na komadiće i pržite u teflonskoj tavi dok ne postane hrskava.
 - U zdjeli pomiješajte jaja, mlijeko i vrhnje. Posolite i popaprite.
 - Ulijte mješavinu s jajima u kalup za nabujak. Dodajte šparoge i šunku. Pecite 15-20 min na 180 stupnjeva.
 
Izvor Skuhatćute