gastro postao
Njemačka verzija raviola u juhi koju morate probati
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 590
Tijesto
- 3 kom jaje kokošje
- sol
- 1 šalica voda
- 400 g pšenično brašno, bijelo
Punjenje
- 400 g špinat
- 20 g slanina suha, masna
- 20 g maslac, slani
- 1 kom luk ,crveni
- voda
- 3 kriška kruh pšenični, bijeli
- 150 g kuhana šunka
- 250 g mljeveno meso
- 2 kom jaje kokošje
- mesni temeljac
Priprema
- Napravite tijesto i ostavite da odstoji.
- Kratko blanširajte špinat u slanoj vodi. Ocijedite ga i nasjeckajte.
- Popržite slaninu na maslacu, dodajte luk i špinat te propirjajte.
- Natopite kruh u vodi dok ne omekša. Izmiješajte sve te sastojke sa šunkom i mesom. Dodajte jaja, sol i papar.
- Nadjenite tijesto, napravite džepiće i kuhajte ih 10-15 minuta u kipućoj slanoj vodi ili juhi.
Izvor Skuhatćute