gastro postao
                                             
                                        
                                    Donosimo vam recept za njoke kako ih pripremju Kinezi povodom proslave Nove godine. 
                                
                                
                                    
                                
                                Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Potrebno vam je
- rižino brašno
- voda
- sol
Priprema
- Ovisno o tome koliko njoka želite, od sastojaka zamijesite tijesto te napravite prutiće dugačke deset i široke tri centimetra. Narežite na tanke komade.
- Zagrijte u woku ulje i u njega ubacite njoke (možete dodati i narezano povrće). Dodajte sol, sojin umak, papar, malo vina i sezamova ulja te pržite dok ne omekša. Poslužite ukrašeno sitno narezanim povrćem ili začinskim biljem.
Izvor Skuhatćute
 
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
        
    