Recepti 01. prosinca 2016.

Oduševite se: Aromatična peciva punjena sirom

foto: Screenshoot
gastro postao gastro.24sata.hr
Fina peciva uvaljana u umak od maslaca, češnjaka i peršina nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

Pripremate li pizzu i ostane vam nešto tijesta koje nije stalo u kalup za pečenje, nipošto ga nemojte baciti. Spremite ga u hladnjak pa ujutro od njega pripremite bogata aromatična peciva punjena sirom i češnjakom. Koristite sireve poput mozzarelle kako bi se unutrašnjost fino razvlačila, zamotajte peciva u čvoriće pa ih pecite na 200 stupnjeva oko pola sata ili dok ne dobiju boju.

Za to vrijeme otopite maslac na tavi, dodajte nekoliko nasjeckanih režnjeva češnjaka pa kratko pirjajte. Pazite da češnjak ne zagori. Ubacite šaku sitno sjeckanog peršina pa u sve to dodajte vruća peciva. Lagano ih zapecite, premažite sa svih strana i poslužite tople i mirisne.

CIjeli postupak pripreme pogledajte u videu!
Dobar tek!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.